Світ
12 січня 2017
Фіналістку конкурсу «Міс Італія» облив кислотою колишній коханець
Лікарі серйозно стурбовані з приводу можливості повністю відновити зір потерпілої.
news-image

Фіналістка конкурсу "Міс Італія" 2007 року, яка представляла область Емілія-Романья, Джессіка Нотаро доставлена ​​в лікарню міста Ріміні з важкими опіками обличчя та тіла, передає «Є!» із посиланням на La Stampa.

28-річну жінку облив кислотою на порозі її будинку колишній коханець, уродженець Кабо-Верде (Західна Африка) Жорж Едсон Тавареш.

Видання звернуло увагу на ту обставину, що незадовго до жорстокого нападу місцеві органи юстиції заборонили Таварешу наближатися до колишньої подруги.

Нотаро неодноразово зверталася в поліцію із заявами на свого "колишнього" - африканець не міг змиритися з їх розставанням і постійно погрожував фізичною розправою.

Життя колишньої "Міс Італія", яка в останні роки робила успішну кар'єру на національному телебаченні, знаходиться поза небезпекою. Однак лікарі серйозно стурбовані з приводу можливості повністю відновити зір потерпілої.

Згідно з останніми даними Національного статистичного агентства ISTAT (ІСТАТ), 6 млн 788 тис. італійок відчували на собі різні форми насильства - приблизно кожна третя. При цьому дві третини випадків припадає саме на випадки "сімейного насильства", а 12% жінок не наважуються повідомити про те, що трапилося в поліцію.

Читайте також: Турецькі депутати побилися під час дебатів про розширення повноважень Ердогана (відео)
Читайте також: Прощальний твіт Обами став найпопулярнішим за часи його президентства
Читайте також: Курс валют на 12 січня