Резонанс
12 січня 2017
У Мін'юсті прокоментували інформацію про напад «торнадівців» на співробітників СІЗО
У відомстві стверджують, що нападу не було.
news-image

"Торнадівці" не здійснювали напади на співробітників СІЗО. Про це в ході брифінгу заявив заступник міністра юстиції Денис Чернишов, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Ніяких дій щодо нападу на співробітників СІЗО, начебто нападів або якихось дій з приводу збройової кімнати, такого не було, це плітки. Ситуація була керована з самого початку, але чоловік зробив таку дію, щоб привернути увагу до своєї позиції щодо ходу слідства і суду, - заявив Чернишов.

Зазначимо, столична поліція кваліфікувала дії бійців "Торнадо" у Лук'янівському СІЗО як опір працівникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, що пізно ввечері 11 січня стало відомо, що у Лук'янівському СІЗО колишні бійці "Торнадо" напали на охорону. У столичній поліції сказали, що один з бійців розформованої роти "Торнадо" отримав тілесні ушкодження.

Побратими бійця, які також перебувають у Лук'янівському СІЗО, вимагали від охорони, щоб йому надали невідкладну медичну допомогу. За словами, голови Київської поліції Андрія Крищенка, в результаті був влаштований короткочасний бунт, при цьому він сказав, що як такого нападу на охорону Лук'янівського СІЗО не було.

Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що в СІЗО боєць з позивним "Ахіллес" відрізав собі вухо. Він стверджує, що співробітники ізолятора не надали йому допомоги, тому що злякалися виду крові і сховалися в збройовій кімнаті.

Читайте також: У поліції прокоментували інцидент у Лук'янівському СІЗО
Читайте також: З'явилися подробиці нападу на охоронця Лук'янівського СІЗО
Читайте також: Колишньому російському міліціонерові поставлений діагноз «гоміцідоманія», кількість його жертв може перевищувати 80