Події
12 січня 2017
Порошенко пояснив інцидент з одеським чиновником
Інцидент стався під час представлення нового голови ОДА.
news-image

Президент України Петро Порошенко заявив, що одеський чиновник, який підняв руку під час представлення президентом нового голови Одеської ОДА, хотів з’ясувати питання порушення виборчого законодавства в одній територіальній громаді під час проведення виборів. Про це Порошенко сказав під час наради з питань регіональної політики з представниками уряду та головами обласних адміністрацій в Одесі, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Голова райдержадміністрації, який піднімав руку в залі і підійшов до мене. Це стосувалося питання порушення виборчого законодавства в одній територіальній громаді при проведенні виборів. Я дав відповідне доручення правоохоронним органам, встановив терміни, - зазначив він.

Як відомо, раніше Порошенко під час представлення нового голови Одеської ОДА Максима Степанова, раптово перервався і звернувся до чиновника, який підняв руку:

Опустіть руку. Вам погано?

Порошенко заявив:

Ви коли потім будете президентом – я Вас запрошу, і Ви виступите замість мене…вибачте, я Вам поки що слова не давав. Ви призначені указом президента - прошу сісти. Якщо Ви хочете доповісти президенту будь-яку інформацію, я Вам надам цю можливість, сідайте.

Після зустрічі він покликав "голову адміністрації", який піднімав руку.

Читайте також: Порошенко - одеському чиновнику: «Я Вам слова не давав, сідайте» (відео)
Читайте також: Порошенко представив нового голову Одеської ОДА
Читайте також: Мер Львова відпочиває в Італії (фото)