Політика
12 січня 2017
У МЗС РФ заявили, що «зроблять все для відновлення трансляції російських телеканалів в Україні»
У Росії незадоволені рішенням Нацради з питань телебачення і радіомовлення України щодо припинення трансляції російського телеканалу "Дождь".
news-image

Росія зробить все, щоб ОБСЄ та інші міжнародні майданчики вплинули на відновлення трансляції телеканалу "Дождь" та інших російських телеканалів в Україні. Про це повідомила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Надходить інформація про те, що в Україні було заблоковано мовлення російського телеканалу" Дождь ". Я постаралася перевірити цю інформацію, зв'язалася з співробітниками каналу, вони сказали, що це відповідає дійсності, - сказала Захарова.

За її словами, це є "парадоксальним" актом цензури офіційного Києва.

Ми безумовно зробимо все для того, щоб цей факт знайшов відображення в коментарях представників відповідних організацій.

Ми привернемо увагу представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ пані Міятович. Ми зробимо все для того, щоб відповідні профільні міжнародні майданчики не просто висловилися, а вплинули на цю тему для того, щоб трансляція телеканалу "Дождь" та інших російських телеканалів все-таки була відновлена. Хоча, скажу відверто, надії на це дуже мало, - розмірковувала Захарова.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України сьогодні прийняла рішення припинити трансляцію російського телеканалу "Дождь" на території країни і зобов'язав провайдерів протягом місяця замінити його на інший. Канал звинуватили в порушенні українського законодавства в питанні Криму.

Читайте також: Порошенко пояснив інцидент з одеським чиновником
Читайте також: Провайдер «Воля» підвищує плату
Читайте також: В Україні запровадять послугу зі збереження номера під час зміни мобільного оператора