Суспільство
12 січня 2017
Стало відомо, що стало із собакою, якого власниця кинула в аеропорту Єкатеринбурга
Історія має сумний кінець.
news-image

Як сьогодні повідомляла «Є!», сім'я із собакою по кличці Торі проходила реєстрацію в російському аеропорту "Кольцово" (Єкатеринбург) на транзитний рейс до Гамбурга (Німеччина). Через недотримання норм перевезення тварин вихованця - болонку - не допустили до вильоту. Тоді жінка вирішила залишити собаку на території аеропорту. Після того як вона прилетіла до Гамбурга, то розмістила на кількох ресурсах оголошення з проханням допомогти знайти зниклого пса.
Видання РИА Новости написало продовження цієї історії. Зокрема, у статті йдеться про те, що  в єкатеринбурзькому аеропорту "Кольцово" під час прибирання снігу виявили мертвого собаку, якого господиня, полетівши до Німеччини, в мороз залишила на вулиці. Про це повідомив представник аеровокзалу Дмитро Тюхтін.

За його словами, авіакомпанія не прийняла собаку на борт, через те, що пасажирка, яка прямувала до Гамбургу через Санкт-Петербург, порушила правила перевезення тварин. Після цього жінка винесла собаку на вулицю. За попередніми даними, це сталося вночі близько 4.00.

Вона вийшла з термінала і віднесла його подалі від будівлі аеропорту, десь метрів на 300, ближче до залізничної платформи. І залишила там в заметі за підземним пішохідним переходом, в такому досить безлюдному місці, - сказав співрозмовник агентства.

Через кілька днів компанія, яка займається прибиранням території, прилеглої до аеропорту, чистила сніг в цьому місці і знайшла тіло тварини, що замерзла на смерть.

Тюхтін додав, що в аеропорт у пошуках собаки ніхто не звертався. Живим його ніхто зі співробітників аеровокзалу не бачив.

Джерело в правоохоронних органах регіону повідомило, що справу через події, швидше за все, не порушуватимуть.

Читайте також: В Росії господарі кинули собаку в аеропорту та полетіли до Німеччини