Події
13 січня 2017
У Дніпрі на Різдво чоловік жорстоко вбив свого кума табуреткою (ФОТО)
Після бійки зловмисник пішов додому.
news-image

У Дніпрі на Різдво чоловік забив свого кума табуреткою.

Про це Інформатору повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, передає «Є!».

Зловмисник табуреткою бив потерпілого по голові і тілу, поки вона не зламалася. Потім він не заспокоївся, узяв ніжку від неї і почав наносити удари чоловікові по всьому тілу, - зазначили у відомстві.

10 січня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в будинку по вулиці Вузлова виявили тіло чоловіка. На місці злочину співробітники поліції встановили, що чоловік загинув від тяжких тілесних ушкоджень - у нього була розбита голова, а все тіло було в ранах і синцях від ударів.

Підозрюваного затримали поліцейські Амур-Нижньодніпровського ОП в Кам'янському. Вбивцею виявився 40-річний чоловік, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, крадіжку та зберігання наркотичних речовин, і перебував у розшуку.

Затриманий пояснив, що 7 січня він прийшов до свого кума відзначити Різдво. Чоловіки разом розпивали алкоголь, потім у них виник конфлікт, який переріс у бійку. Після бійки потерпілий впав, а зловмисник пішов додому, залишивши його помирати.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за статтею 121 КК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.