Події
13 січня 2017
У Броварах 16-річна студентка вбила власну бабусю
Підпаливши квартиру та відкривши газові конфорки, онука загиблої разом зі своїм товаришем намагалися приховати злочин.
news-image

Під час ліквідації пожежі, яка сталася в одній із багатоповерхівок м. Бровари, рятувальники виявили тіло жіночої статі з ознаками насильницької смерті, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київщини.

Повідомлення про пожежу надійшло до поліції сьогодні вночі, о 03.53 годині.

Рятувальники, щоб потрапити до помешкання, змушені були вибити двері. Щойно зайшовши до квартири, відчули запах газу і одразу кинулись на кухню, де були відчинені всі газові конфорки.

Тільки завдячуючи професійним діям пожежників, вдалося уникнути вибуху газу у квартирі, розташованої на 8-му поверсі, оскільки від цього могли постраждати сусіди і були б знищені всі речові докази злочину.

Під час гасіння вогню у ванній кімнаті, яка була закидана одягом, рятувальники виявили тіло жінки. Слідчого-оперативна група Броварського відділу поліції встановила, що потерпіла - 61-річна господарка квартири. Під час огляду на її тілі виявлено близько 30-ти колото-різаних ран шиї, грудної клітини та численні забійні рани, - повідомили у поліції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, працівники поліції затримали підозрюваних. Ними виявилися онука загиблої - 16-річна студентка, громадянка Росії та її товариш - 18-річний місцевий житель.

Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Читайте також: Начальник полігону на Волині «погорів» на хабарі (відео)
Читайте також: У Києві знову напали на кур’єра піцерії
Читайте також: У столичному ресторані чоловік вистрілив собі в голову