Резонанс
13 січня 2017
Поліція завершила розслідування перестрілки у Княжичах
Жертвами стрілянини стали 5 правоохоронців.
news-image

Заступник голови Національної поліції України – начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко повідомив, що поліція найближчим часом поінформує суспільство про вжиті заходи за результатами службового розслідування щодо перестрілки у селі Княжичі на Київщині, внаслідок якої загинуло п’ятеро правоохоронців. Про це він сказав на брифінгу щодо результатів роботи поліції у період новорічних і різдвяних свят, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Безпосередньо у Національній поліції на сьогоднішній день завершено проведення службового розслідування, і я думаю, що буквально, можливо, сьогодні, можливо, у понеділок буде вже підписаний дисциплінарний наказ реагування, і це буде також предметом інформування суспільства і засобів масової інформації про ті заходи, яких вжила Національна поліція, - сказав Вакуленко.

Як повідомлялося, в ніч на 4 грудня 2016 року у с. Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією загинуло 5 правоохоронців. Група затримання карного розшуку і спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд Держслужби охорони, який затримав поліцейських, сприйнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що співробітників кримінальної розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.

Читайте також: У Броварах 16-річна студентка вбила власну бабусю
Читайте також: Вийшов перший трейлер українського фільму жахів «Лиса Гора» (відео)
Читайте також: Начальник полігону на Волині «погорів» на хабарі (відео)