Зірка «Холостяка-6» Анетті Жернова зізналась, що мріяла бути коханкою Іраклі
Дівчина прокоментувала розставання Олени Лесик та Іраклі Макацарія.
news-image

Новина про розставання переможниці шостого сезону шоу «Холостяк» Альони Лесик і головного героя проекту Іраклі Макацарія жваво обговорюється фанатами шоу, передає «Є!»  із посиланням на Viva!

Не обійшлося і без коментаря Анетті Жернової. На проекті вона була головною суперницею Альони, і саме між цими двома дівчатами Іраклі вибирав переможницю в фіналі. В результаті Холостяк обрав Альону, і довгий час вони радували шанувальників ніжними знімками, запевняючи всіх, що в їх відносинах абсолютна гармонія. Однак казка закінчилася і пара більше не разом.

Анетті зізналася, що весь цей час вона мріяла стати коханкою Іраклі, але тепер, коли між ним і Альоною немає відносин, її мрія зникла.

Коли вони були парою, я мріяла стати його ... коханкою! А з їх розставанням померла і моя мрія. У будь-якому випадку, я бажаю (по старій дружбі) Альоні та Іраклі знайти в результаті те, що вони шукають, - зізналася Анетті в інтерв'ю СТБ.

Анетті зазначила, що не знає нічого про відносини Іраклі та Альони, адже після проекту «Холостяк-6» вони не спілкувалися.

Щодо їх відносин я не можу нічого сказати, тому що після проекту не була з ними близька і без поняття, що там і як було, але можу сказати в цілому про розставання. З одного боку, коли люди розлучаються - це завжди сумно, якийсь важливий період закінчився. А з іншого боку, потрібно радіти! Адже своїм розлученням люди дали один одному шанс знайти того, хто їм дійсно необхідний, - вважає фіналістка шостого сезону «Холостяка».
Читайте також: Іраклі Макацарія прокоментував розставання з переможницею шоу «Холостяк-6»
Читайте також: Меланія Трамп забажала собі «театральну» гримерку в Білому домі
Читайте також: В аеропорту Неаполя з'явився капсульний готель (фото)