Події
13 січня 2017
У Полтаві розпочали перевірку «ватної» чиновниці
Керівника відділу освіти Полтавської райдержадміністрації Наталію Веретільник скомпрометували записи на її сторінках у соцмережах.
news-image

В Полтавській райдержадміністрації з 13 по 16 січня 2017 року на виконання доручення керівництва обласної державної адміністрації, а також Міністерства освіти і науки України проводиться службове розслідування відносно начальника відділу освіти райдержадміністрації Наталії Веретільник на предмет відповідності займаній посаді як державного службовця, передає «Є!», посилаючись на Depo.Полтава.

Проведення даного розслідування викликано тим, що у ЗМІ з'явилася інформація щодо наявності на сторінках Веретільник у соціальних мережах повідомлень, які суперечать державній політиці України.

Нагадаємо, що керівник відділу освіти Полтавської РДА Наталія Веретільник, яку представили колективу освітян 13 грудня 2016 року останні п'ять років працювала сестрою-господаркою проктологічного відділення Полтавської обласної лікарні та, за повідомленнями ЗМІ, сумує на сторінках соцмереж за "детьми Донбасса", яких "убили" бійці ЗСУ.