Суспільство
16 січня 2017
Матіос про заяву Білецького про корупцію і сепаратизм в Нацгвардії: Перевіримо ретельно, неупереджено і відповідно до закону
Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос здивований.
news-image

Військова прокуратура України перевірить заяви позафракційного народного депутата України, лідера "Національного корпусу" Андрія Білецького про сепаратизм і корупції в Національній гвардії України. Про це заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос на сторінці в Facebook, передає «Є!».

Командувач Нацгвардією після заяви політика невідкладно надіслав до ГПУ  лист-звернення з проханням про перевірку доводів нардепа. Перевіримо ретельно, неупереджено і відповідно до закону , - написав Матіос.ю)

Він зазначив, що його здивувало те, що Білецький висловив свої заяви в блозі, а не в формі прямого депутатського звернення.

Радикальність претензій в блозі (а не через повною мірою дієвий інструмент депутатського звернення) нардепа Білецького дещо здивувала. Опублікований емоційно не властивий бойовому офіцерові радикалізм сповідує інша (а не «Цивільний корпус" або "Азов") політична сила. Розберемося і дамо оцінку за законом , - заявив головний військовий прокурор.