Світ
16 січня 2017
В Індії заарештовано чоловіка, який зґвалтував понад 500 неповнолітніх дівчаток
Злочинець розповідав дитині, що її батько просив передати якісь речі, і відводив у безлюдне місце.
news-image

Делійська поліція заарештувала 38-річного кравця за звинуваченням у сексуальних домаганнях до дітей, який зізнався в тому, що за 14 років піддав насильству понад 500 неповнолітніх дівчаток. Як повідомив пресі офіцер столичної поліції Омвір Сінгх, правоохоронці вийшли на педофіла, розслідуючи кілька випадків нападів на школярок, передає «Є!»

Обвинувачений зізнався нам, що як правило націлювався на дівчаток у віці від 7 до 10 років. Він вибирав дівчинку, яка йде одна додому зі школи, вводив її в оману, заявляючи, що її батько просив передати їй якусь одяг або інші речі , і вів її в безлюдне місце, - цитує слова поліцейського телеканал NDTV.

Заарештований Суніл Растогі є батьком п'ятьох дітей, він раніше вже затримувався за домагання до неповнолітніх і провів шість місяців у в'язниці. В основному злочинець нападав на дівчат в Національному столичному окрузі Делі та сусідніх регіонах. Його затримали після того, як 10 січня дві дівчинки повідомили про те, що на них спробував напасти незнайомий чоловік.

Поліція вийшла на злочинця завдяки описам, складеним потерпілими, і записів з камер відеоспостереження, зазначає телеканал.

На думку місцевих ЗМІ, злочинцеві могло допомагати то, що в традиційній Індії жертви насильства і їх сім'ї нерідко самі намагаються приховувати такі злочини, щоб дівчинка не отримала репутацію "зганьбленої".

Читайте також: Нічна стрілянина на Житомирщині: шість осіб поранені, один загинув
Читайте також: З'явилося відео з місця авіакатастрофи під Бішкеком