Події
16 січня 2017
На Донеччині у сутичці між місцевими бойовиками та російськими найманцями травмовано 20 осіб
Крім того, за повідомленням розвідників, серед бойовиків "продовжуються випадки дезертирства".
news-image

14 січня у Новоазовську між бойовиками з Донецької області та російськими спецпризначенцями виникли сутички, внаслідок яких травмовано 20 осіб. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook 16 січня, передає «Є!»

За даними української розвідки, раніше "для посилення контролю та підтримання належної військової дисципліни серед військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовськ направлено підрозділ спеціального призначення зі складу 1 АК (Донецьк) ЗС РФ".

Цей підрозділ встановив на території Новоазовського району блокпости, на яких перевіряють військових та цивільних осіб.

14 січня ц.р. між військовослужбовцями 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з числа місцевого населення та підрозділу спеціального призначення ЗС РФ виникли сутички. Внаслідок конфлікту було травмовано 20 осіб (двоє у важкому стані) зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, яких доставлено в районну лікарню Новоазовська, – заявляє ГУР Міноборони

Крім того, за повідомленням розвідників, "продовжуються випадки дезертирства військовослужбовців ЗС РФ з числа місцевого населення через небажання виконувати злочинні накази російського окупаційного командування про обстріл мирного населення".

Читайте також: Стали відомі нові вимоги МВФ до України у 2017 році
Читайте також: На Луганщині суд почав розгляд справи Єфремова
Читайте також: Байден назвав єдиний шлях, завдяки якому Україна буде єдиною