«Пающие труси» та Козловський. Визначено імена півфіналістів Національного відбору «Євробачення-2017» (список)
За право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі боротимуться 24 учасники.
news-image

Організатори Національного відбору на «Євробачення» спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе визначили імена виконавців і музичних груп, які проходять у півфінал, передає «Є!» із посиланням на СТБ.

З 4 лютого в прямих ефірах на СТБ і UΛ:Перший за право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі боротимуться 24 учасники:

Арсен Мірзоян

Міла Нітіч

Віталій Козловський

AGHIAZMA

Сальто Назад

Green Grey

ROZHDEN

Vivienne Mort

«Пающие трусы»

Анастасія Прудіус

TAYANNA

DETACH

O.Torvald

ILLARIA

KADNAY

Рома Веремейчик і група LUMIERE

MamaRika

Laliko

MELOVIN

LETAY

Panivalkova

С.К.А.Й.

Monochromea

і переможець онлайн-голосування на сайті СТБ – KUZNETSOV, якого підтримали 11820 людей.

Як зазначає Костянтин Меладзе, відбір учасників цього року виявився цікавим, насиченим і дуже складним.

У минулому році нами була задана висока планка, опускати яку не можна. Ми вибирали артистів, орієнтуючись не тільки на якість їх музики, свіжий і перспективний матеріал, але і на різноманітність стилів, звучання і навіть епатажність, адже Національний відбір має представляти всю палітру сучасної української музики. За 4,5 місяці неймовірного ажіотажу з боку артистів і серед величезної кількості заявок нам вдалося відібрати дуже цікавих виконавців, рівень яких, можливо, навіть перевершує торішніх півфіналістів.

Серед них, безумовно, є дуже імениті музиканти, а є ті, для кого це буде перший крок на шляху до популярності. Тому у нас дуже оптимістичні очікування від прямих ефірів. Особисто мені вже кортить побачити, як учасників сприйме публіка, – коментує Меладзе.

У п’ятницю, 20 січня, відбудеться жеребкування, в ході якого визначиться порядок виступів артистів під час трьох півфіналів: 4, 11 і 18 лютого.

Читайте також: Сан-Марино може відправити на Євробачення-2017 двійника Надії Савченко (фото)
Читайте також: Росія проти України: позов щодо стягнення «боргу Януковича» сьогодні розглядатиметься у Високому суді Англії
Читайте також: У Кропивницькому суддя вимагав 3 тис. доларів за винесення необхідного судового рішення