Суспільство
18 січня 2017
«Поверніть Крим - це не ваша земля» - російський журналіст звернувся із закликом до співвітчизників
Журналіст закликав росіян критичним поглядом подивитися на своє становище.
news-image

На своїй сторінці в соцмережі російський журналіст і блогер Олександр Тверськой розмістив досить емоційне звернення досвоїх співвітчизників про те, як жителі РФ можуть сприяти поліпшенню свого життя і які заходи для цього потрібно зробити, передає «Є!»

Поверніть Крим - це не ваша земля.

Виведіть війська з України - це не ваша земля.

Підіть з Сирії - це не ваша земля.

Припиніть спонсорувати палестинських терористів і диктаторів в усьому світі - ви сієте зло і горе на планеті, - написав журналіст.

Також він зазначив, що досить знищувати їжу, тому, що "мільйони росіян недоїдають".

Блогер згадав й про те, які злочини були скоєні Сталіним і Леніним, в результаті чого багато людей були репресовані або просто загинули.

Не любите сліпо свою історію - шукайте в ній правду, якою б неприємною для вас вона не була, - зауважив він.

Блогер вважає, що Росія повинна перестати проявляти почуття гордості у зв'язку з перемогами у війні, з побоюванням ставитися до НАТО і погано говорити про спосіб життя країн Заходу, "бо люди там живуть набагато краще".

Не в берізках і завоюваннях шукайте любов до батьківщини - шукайте цю любов у рівні свого життя, в чистоті своїх вулиць і в якісній медицині...

Не дивіться телевізор - читайте книги.

Подумайте про майбутнє своїх дітей - ви хочете їм такого життя? Почніть поважати себе і людей поруч з вами. Хоча б спробуйте змінитися і зрозуміти, що проблема завжди була і є тільки у вас самих, а не в навколишньому світі. Відчуйте необхідність у змінах... Відчуйте хоч раз себе ображеними...

Свобода і гідність - ці речі ніколи не давалися легко, їх завжди добивалися крізь страх і негаразди, але хіба інакше - це життя? Навіщо? Підведіться нарешті з багатовікового гноблення, струсіть з себе всю брехню, якою вгамували вашу совість і розум. І тверезим, критичним поглядом подивіться на своє тяжке становище і на те, що ви робите стосовно інших народів. Ось тоді може що-небудь та поміняється, - написав Олександр Тверськой.


Читайте також: У Харкові під час вживання алкоголю друзі випадково підірвали гранату, є загиблий
Читайте також: За перестрілку у Княжичах покарано 20 осіб
Читайте також: У Львові з психлікарні у капцях та халаті втекла небезпечна хвора