Резонанс
18 січня 2017
Чубаров хоче, щоб після слів Савченко президент скликав комісію
Комісія має зайнятися статусом Криму.
news-image

Народний депутат фракції БПП, голова Меджлісу Рефат Чубаров закликав президента Петра Порошенка терміново скликати Конституційну комісію та зайнятися статусом Криму. Про це він сказав із парламентської трибуни на засіданні у середу, інформує прес-служба БПП, передає «Є!»

За його словами, суспільство сколихнули останні висловлювання народного депутата Надії Савченко .

Зранку отримав достатню кількість дзвінків з Криму. Люди вимагають пояснень, чіткої позиції держави. Я говорив по телефону з Надією і сподіваюсь, що вона уточнить позицію, - сказав Чубаров.
Жодних поступок агресорові! З цієї трибуни хочу закликати президента України терміново скликати Конституційну комісію і зайнятися статусом Криму, майбутнього нашого півострову, щодо його повернення та контролю. Задля збереження України і подальшого розвитку – жодної поступки українських земель! – наголосив він.

Як відомо, раніше позафракційний депутат ВР Надія Савченко в ефірі каналу 112 заявила, що невійськових шляхом звільнити Донбас можна за столом переговорів.

Щодо того, що якщо це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій – то це буде обов'язково здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик, – заявила зокрема Савченко.

 

Читайте також: «Поверніть Крим - це не ваша земля» - російський журналіст звернувся із закликом до співвітчизників
Читайте також: На Водохреще над Україною пролетить астероїд
Читайте також: Київрада вирішила, куди перенесуть пам'ятник Щорсу