Суспільство
21 січня 2017
В Миколаєві хлопець кілька діб катував свою дівчину
В той день вона приїхала додому до свого колишнього хлопця, відреагувавши на його запрошення налагодити дружні відносини.
news-image

У Миколаєві 24-річний хлопець кілька діб катував свою 19-річну дівчину. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНН.

За словами дівчини, в той день вона приїхала додому до свого колишнього хлопця, відреагувавши на його запрошення налагодити дружні відносини. У квартирі між молодими людьми виник конфлікт на грунті ревнощів і хлопець почав бити подругу.
Розповідаючи про події, дівчина зазначила, що зловмисник завдавав їй тілесні ушкодження протягом декількох діб, а коли побачив, що у неї розсічений лоб, то зашив їй рану самостійно побутовим приладдям - звичайними нитками і голкою. Дівчина заявила правоохоронцям, що від пережитого вона перебувала в стані напівсвідомості, не маючи можливості чинити опір.
Усвідомивши, що накоїв, хлопець повідомив подрузі, що вона повинна бути у нього вдома, поки не зникнуть сліди від побоїв.
Розбивши мобільний постраждалої, молода людина закрив дівчину в квартирі і пішов у справах, чим вона і скористалася.
Постраждала зв'язала все простирадла і ковдри, які були в будинку і спустилася з третього поверху на дах магазину, злізти з якого їй допоміг випадковий перехожий.
Коли дівчині вдалося звільнитися, вона звернулася за допомогою до подруги сім'ї. Про те, що сталося, жінка розповіла рідним потерпілої, які відвезли її до лікарні.
Працівники Інгульського відділу поліції, отримавши дозвіл суду, провели обшук в квартирі зловмисника та вилучили речові докази його протиправних дій.
За висновком судово-медичної експертизи отримані постраждалої травми відносяться до категорії середньої тяжкості.
Слідчим відділенням Інгульського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області розслідується кримінальна виробництво, відкрите за ознаками ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), що карається обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той же термін. Вирішується питання про надання додаткової кваліфікації подій.
Хлопець затриманий в порядку ст.208 КПК України. Слідчими за погодженням з органами прокуратури готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання зловмисника під вартою.

Читайте також: В Італії в ДТП потрапив автобус з дітьми з Угорщини, 16 загиблих
Читайте також: Поліція вже протоптала стежку до їхнього дому: екс-дружина Алієва знову звинувати чоловіка у побитті