Події
23 січня 2017
Росіянку, яка втекла з психлікарні у Львові, затримано у Києві
Олена Яковлєва влаштувала погром у Личаківському РАГСі Львова і облила кислотою одну з його працівниць.
news-image

Співробітники поліції затримали в Києві громадянку Росії, яка втекла з психіатричної лікарні Львова. Як повідомляє прес-служба Нацполіції, жінку виявили в одному зі столичних хостелів, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

Зазначена жінка дійсно виявилася 31-річною громадянкою Російської Федерації, яка 18 січня здійснила втечу з психіатричної лікарні Львова, де за рішенням суду проходила стаціонарну психіатричну експертизу після здійснення хуліганських дій в державній установі Львова, - йдеться в повідомленні.

Найближчим часом суд обере росіянці запобіжний захід. Стосовно неї порушено кримінальні справи за ч.1, ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство) і ч.2 ст. 345 КК України (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу).

Раніше ЗМІ повідомили про те, що з Львівської психіатричної лікарні втекла росіянка Олена Яковлєва, яка перебувала там за рішенням суду.

За інформацією Zaxid.net, у вересні 2016 року Яковлєва влаштувала погром в Личаківському РАГСі Львова. Росіянка вимагала надати їй свідоцтво про народження дитини, яку вона залишила в пологовому будинку. Після відмови працівників РАГСу надати документ вона розбила шибки і облила кислотою одну з його працівниць.

Читайте також: У Києві чоловік зайшов до лікарні погрітися та поцупив телевізор
Читайте також: Київські поліцейські запропонували Кличко віджатися від підлоги (відео)
Читайте також: Екс-невістка пограбувала свекруху: жінку вбили та замаскували злочин пожежею