Світ
24 січня 2017
Радник Трампа закликав арестувати Мадонну
Мадонна заявила, що «дуже зла і багато думала про те, щоб підірвати Білий дім, але це нічого не змінить»
news-image

Співачка Мадонна повинна бути заарештована за висловлювання про те, що вона «думала підірвати Білий дім» після перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Таку заяву зробив радник республіканця, колишній спікер палати представників Конгресу Ньют Гінгріч в ефірі Fox News, повідомляється в мікроблозі телеканалу в Twitter, інформує «Є!».

«Це новий лівий фашизм. Вона - це його частина, я думаю, ми повинні бути готові до того, щоб захистити себе ... Мадонну потрібно заарештувати », - зазначив Гінгріч.

23 січня Мадонна пояснила, що її різкі висловлювання на жіночому марші протесту на адресу Трампа були вирвані з контексту. 

«Я не жорстока людина і не пропагую насильство ... Моя мова починалася зі слів« я хочу почати революцію любові »... Мої висловлювання були метафорою», - зазначила вона.

Мадонна виступила з різкими висловлюваннями на адресу нового президента США 21 січня на жіночому марші в Вашингтоні. «Потрібна була ця страхітлива мить темряви, щоб розбудити нас», - сказала вона натовпові, додавши непристойний вираз. З використанням аналогічних слів вона також «послала» Трампа. Вона також заявила, що «дуже зла і багато думала про те, щоб підірвати Білий дім, але це нічого не змінить», передає The Huffington Post. Співачка назвала акцію початком революції і закликала не відступати і не впадати у відчай.

Читайте також: Трамп прочитав записку, залишену йому в Овальному кабінеті Обамою