Події
25 січня 2017
Троян пояснив, чому він відмовився від участі в конкурсі на посаду голови Нацполіції
Вадим Троян прийняв рішення не продовжувати участь у конкурсній процедурі.
news-image

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції Вадим Троян відмовився від участі в конкурсі на посаду глави відомства. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

Прийняв рішення не продовжувати участь у конкурсній процедурі на посаду голови Національної поліції України. Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи у галузі права: комісія уважно (і це правильно) порахувала мій стаж роботи в галузі права і запросила у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював.

Я не буду готувати таку довідку. Моя думка - глава поліції України повинен бути абсолютно легітимним, таким, що відповідає всім вимогам закону - без поправок, дописок і натяжок, - написав він.

За його словами, йому не вистачило близько 20 місяців стажу роботи для проходження всіх критеріїв конкурсу.

Дуже хочу, щоб конкурсна комісія обрала кращого, і бажаю своїм товаришам, серед яких багато достойних офіцерів - пройти це випробування і вийти переможцями. Таке виважене рішення потрібно країні, - додав він.

Вадим Троян зазначив, що роботи наразі дуже багато і, він  "поруч зі своїми товаришами, буде продовжувати служити Україні".

Читайте також: Луценко отримав від сина дорогий подарунок
Читайте також: У Росії за держзраду заарештований топ-менеджер Лабораторії Касперського
Читайте також: Японія підняла винищувачі через наближення бомбардувальників РФ