Політика
25 січня 2017
Насіров розповів про симпатію до нового президента США
На інавгурацію Дональда Трампа до Сполучених Штатів полетіло ще декілька українських політиків не зважаючи на те, що такий візит – задоволення не з найдешевших.
news-image

Керівник Державної фіскальної служби України Роман Насіров, якого було помічено на інавгурації 20-го січня в США, зізнався у тому, що являється прихильником нового президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа. Про це він заявив у середу, 25-го січня, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Так, я являюсь прихильником нового президента Сполучених Штатів Дональда Трампа. Підтверджую, що відвідував США в день його інавгурації. Насправді, було дуже цікаво подивитися на таку подію», - прокоментував глава Державної фіскальної служби свою поїздку в США на інаугурацію президента Дональда Трампа.

 В той самий час він сказав, що літав до Америки на запрошення і не знає, скільки коштує такий візит.

«Мене запросили. Перебування на інавгурації нового президента США було оплачено, тому я не знаю, скільки це коштує», - додав Насіров.

Як повідомлялося раніше, на інавгурацію Дональда Трампа до Сполучених Штатів полетіло ще декілька українських політиків не зважаючи на те, що такий візит – задоволення не з найдешевших. Як відомо, за результатами електронних декларацій експерти зробили висновки, що «українським депутатам має бути соромно просити у МВФ транш в 1 млрд. дол., коли у самих в рази більше».