Політика
27 січня 2017
Нові електронні сервіси будуть впроваджувати в Україні
Будь-який запит повинен надаватися державою, а не щоб людина бігала по інстанціях і збирала довідки, а ці довідки постійно втрачають свою силу в часі і їх постійно потрібно оновлювати.
news-image

В Україні необхідно створити об'єднану базу даних реєстрів міністерств, які існують в державі. Про це в ефірі "5 каналу" заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, інформує «Є!», з посиланням на  УНН.

"В рамках цього проекту ми сьогодні говоримо про те, що нам потрібно впроваджувати електронні сервіси і" гавермент ", котрі б допомогли в першу чергу скористатися практично об'єднаним новим громадам тими реєстрами і базами даних, які сьогодні існують в Міністерстві юстиції, Міністерстві внутрішніх справ в інших структурах І сьогодні, коли ми говоримо, щоб підключитися під ці реєстри, нам потрібно створити комунікацію між міністерствами, так як загальної бази даних сьогодні в Україні немає ", -. зазначив він.
"Будь-який запит повинен надаватися державою, а не щоб людина бігала по інстанціях і збирала довідки, а ці довідки постійно втрачають свою силу в часі і їх постійно потрібно оновлювати", - додав Г.ЗУБКА.
Читайте також: Під Кривим Рогом 11-річний хлопчик, надивившись відео українського блогера, підпалив сам себе