Події
27 січня 2017
У Львові нацгвардійці затримали неадекватних молодиків
Компанія з п’яти молодиків поводилася неадекватно.
news-image

Під час перевірки документів один із юнаків викинув з кишені кастет, передає «Є!», посилаючись на прес-службу Національної гвардії України.

«Під час несення служби з охорони громадського порядку у Львові військовий наряд військової частини 4114 затримав двох громадян. Інцидент стався на вулиці Личаківській», – поінформували сьогодні, 27 січня, в прес-службі Національної гвардії України.

Начальник військового наряду, старшини за контрактом Михайло Ігнатенко, розповів: 

«Компанія з п’яти молодиків поводилася неадекватно. Розмахуючи руками, вони кричали на всю вулицю, було помітно, що їхня поведінка не дуже подобається перехожим. Наш наряд підійшов та зробив їм зауваження».

«Під час спілкування з нацгвардійцями молодики почали вести себе зухвало, нахабновідповідаючи на запитання з нецензурною лайкою. Двох підозрілих в алкогольному сп’янінні відвели в сторону. Під час перевірки документів, один з юнаків викинув з кишені кастет.Затриманих громадян Ш. та К. 1999 року народження, було передано працівникам Національної поліції», – повідомили також сьогодні, 27 січня, в прес-службі Національної гвардії України, де опублікували фото з місця події й військовослужбовців, які затримали неадекватних молодиків.