Політика
28 січня 2017
Тимошенко обіцяє більше ні з ким не об'єднуватися
Партія співпрацюватиме з демократичними силами та політиками.
news-image

Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко під час ефіру на телеканалі "NewsOne", передає «Є!».

Вона висловила жаль з приводу того, що свого часу підтримала на президентських виборах Віктора Ющенка, а також дала згоду на об’єднання з Арсенієм Яценюком, який "на потужності "Батьківщини" пройшов у парламент, провів своїх корупціонерів і став прем’єр-міністром.

Жодного об’єднання і жодного взяття на себе відповідальності за інших людей, в яких я зараз навіть упевнена. Не можна ні за кого давати гарантії, – вважає лідер "Батьківщини".

Між тим, за словами Тимошенко, партія співпрацюватиме з демократичними силами та політиками.

У "Батьківщини" є партнери: ми абсолютно чітко співпрацюємо, наприклад, з Валентином Наливайченком і будемо йти разом. Ми співпрацюємо з Сергієм Тарутою – в нас спільні погляди. Ми будемо знаходити таких людей, але я особисто ні за кого більше брати відповідальність не буду, – підсумувала вона.

Тимошенко також заявила про можливість знизити тарифи на газ до 100 доларів за 1 тисячу кубометрів за умови ухвалення законопроектів про закриття офшорів та відставки уряду.

Потрібно знизити тарифи до 100 доларів за тисячу кубічних метрів. Це можна буде зробити за тиждень після відставки уряду, - заявила лідер "Батьківщини".

Тимошенко зазначила, що за умови закриття офшорних зон та при зниженні податків можна очікувати на додаткові надходження до Пенсійного фонду-  "у перший рік 67-70 мільярдів гривень".