Політика
30 січня 2017
Рабінович: «Уряд не в змозі зрозуміти, що людей не можна душити податками»
На думку нардепа, українська влада проводить недалекоглядну політику і не дбає про рівень життя громадян країни.
news-image

Замість того, щоб піклуватися про купівельну спроможність людей, уряд душить українців податками й корупцією. Про це в прямому ефірі прем'єрної програми «Хто кому Рабінович» розповів народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради з прав людини та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

Коментуючи економічний рівень життя в Україні, депутат зазначив:

Подивіться, що говорять цифри: 3,8 млрд доларів інвестицій в нашу країну, з яких 2,2 млрд - інвестиції російських банків у свої філії, і при цьому сусідня нам Білорусь отримала понад 5,8 млрд. Ось і всі результати роботи наших реформаторів.

І навіть нібито підвищення мінімальних зарплат нічого в результаті не дасть: все з'їсть інфляція, будуть звільнення і закриття підприємств бізнесу, безробіття, зубожіння населення.

Подивіться, що твориться в сфері охорони здоров'я, як гине освіта, наука; що, врешті-решт, з безпекою людей, з кримінальною ситуацією, з масовою еміграцією молоді.

За словами Вадима Рабіновича, українська влада проводить недалекоглядну політику і не дбає про рівень життя громадян своєї країни.

Уряд не в змозі зрозуміти, що людей не можна душити податками, стрибками валюти, цінами на ліки та проїзд, тарифами ЖКГ. Навпаки, треба дбати про купівельну спроможність людей.

Влада не розуміє, як можна не красти - і розвиватися, як можна не забирати у людей - і розвивати економіку.

Я вже раніше казав і зараз повторю: у мене таке враження, що створено якийсь спеціальний комітет по знищенню країни та її народу, який день і ніч сидить і думає, а що б ще такого капосного зробити, - зазначив парламентарій, додавши, що, на його думку, тільки виборці здатні вплинути на ставлення влади до громадян України.

Той шлях, по якому рухаються керівники нашої країни - шлях затискання вже не поясів, а горла - ні до чого не приведе, це шлях цілеспрямованого знищення економіки та людей. І вони вже навіть, на мою думку, не розуміють, як вийти з цього піке.

І нам з вами потрібно зробити з цього якісь висновки, треба зрозуміти, що ми не можемо весь час йти вниз, нам треба розвиватися, підніматися, рости, міцніти. І для цього потрібна заміна тих, хто не може, не хоче, не вміє керувати країною, - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також: На місці загибелі співробітника СБУ знайдено передсмертну записку
Читайте також: Підвищення тарифів з 1 березня: скільки буде коштувати робота праски та мікрохвильовки
Читайте також: У Києві невідомі в балаклавах розлили фарбу перед входами п`яти банків та обклеїли фасади - поліція