Політика
1 лютого 2017
Савченко знову заговорила про «здачу» Криму за Донбас
Народний депутат Надія Савченко заявила, що у неї є не один покроковий план із повернення Донбасу.
news-image

За її словами, всі свої плани вона доносила до наших політиків, наших силовиків, силових структур, до європейських політиків, передає «Є!», посилаючись на Новое время.

"Пропонувала багато виходів із ситуації. Мої слова скільки разів перекручувалися: ніби я сказала, що нам треба здати Крим. Ні. Люди при владі кажуть, що ми повернемо Донбас мирним шляхом, а я кажу, що це буде ціною здачі Криму. І скільки б вони не кричали, так і буде", - переконана Савченко.

Також політик переконує, що щодо Криму в неї також є покроковий план, але його вона буде розголошувати після того, як хоча б з Донбасом вийде.

Як повідомлялось, раніше Савченко в ефірі одного з телеканалів заявила, що звільнення Донбасу мирним шляхом можливе тільки через тимчасову відмову від Криму. За її словами, «як би не кричали і рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, вони повинні відмовитися від півострова».

«Крим - це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас - вона (влада України) залишить окупованим Крим і забере Донбас», — переконана вона.