Війна
2 лютого 2017
Під Авдіївкою бійці АТО полонили трьох бойовиків
Запекле протистояння між силами АТО та російсько-терористичними формуваннями в районі Авдіївки триває.
news-image

Запекле протистояння між силами АТО та російсько-терористичними формуваннями в районі Авдіївки триває. Стала відома кількість полонених «ополченців», взятих бійцями ЗСУ. Уточнені втрати української сторони та противника, передає «Є!», посилаючись на «Преса України».

«За результатом вчорашнього бою, ми взяли в полон трьох бойовиків. Втрати противника за даними розвідки склали 15-200х і 24 300х терористів. Ми зайняли нові позиції і просунулися трохи вперед, але і зазнали втрат, наскільки мені відомо 7 бійців ЗСУ загинуло», - повідомив координатор «СтопТеррору» Семен Кабакаєв.

Цю інформацію підтвердили в штабі АТО. Спікер полковник Олександр Мотузяник уточнив, що один із них – житель Макіївки, а прізвище назвати відмовився. За даними журналіста Юрія Бутусова, двоє інших полонених з 11 мотострілецького полку «ДНР», який протистоїть ЗСУ в районі Авдіївки, загинули під артилерійськими обстрілами своїх же сил.

«Перестрілка триває. Фронт під Авдіївкою наші тримають надійно, всі спроби контратак відбиті, однак зберігається ймовірність, що противник продовжить спроби повернути втрачені позиції. На жаль, це просування було оплачено дуже дорогою ціною. Кров'ю солдатів і офіцерів 1-го батальйону, які захищають Авдіївку і які не мають наміру відступати назад. Тільки вперед», - розповів журналіст.

 Нагадаємо, у розташуванні бойовиків знову спостерігаються перегрупування і переміщення військової техніки. Так в сторону Макіївки зафіксоване перекидання ними двох комплексів, призначених для ліквідації повітряних цілей.