Активісти просять президента позбавити Світлану Лободу звання заслуженої артистки
Патріоти вважають, що зрада Лободи має цілком чіткий грошовий еквівалент".
news-image

На днях активісти громадської організації "Рада Громадської безпеки" висловили обурення у зв'язку з регулярними виступами заслуженої артистки України Світлани Лободи в Росії, передає «Є!» із посиланням на РБК.

Керівник патріотичної організації Марк Гордієнко опублікував в соціальній мережі звернення, в якому патріоти заявляють: "безтурботна зрада Лободи має цілком чіткий грошовий еквівалент".

Якщо в Україні, яка воює з терористами РФ, її середній гонорар за концерт становить 25 тис. євро, то виїзні приватні номери для заможної російської публіки - $ 300 тис. З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російській агресії в зоні АТО ні копійки, - заявили активісти.

Їх підтримала "Українська асоціація інвалідів АТО", лідер якої Тарас Коваль опублікував на сайті офіційного інтернет-представництва президента петицію з проханням до президента позбавити Світлану Лободу почесних звань заслуженої артистки України та громадянки України за зраду і нехтування українським народом.

Нагадаємо, скандал почався після публікації в російському виданні "Комсомольська правда", в якій зазначено, що тільки за новорічні свята Лобода виступила в Росії 7 разів. В тому числі, дала кілька концертів в Майамі для наближених до президента РФ Путіна олігархів - власника Crocus Goup Араза Агаларова і власника "Бінбанку" Михайла Шишханова, який доводиться племінником найбагатшому росіянину Михайлу Гуцерієву.

Світлана Лобода отримала в Москві дві премії

Джерело: http://www.ednist.info/news/52021

Також 27 січня Лобода засвітилася на церемонії вручення "Золотого грамофона", а 31 березня планує грандіозний концентр в Москві.

Крім того, як повідомляла «Є!»Світлана Лобода отримала в Москві дві премії.

Читайте також: Великі втрати в зоні АТО: четверо українських військових загинуло, сімнадцять – поранено
Читайте також: Курс валют на 3 лютого
Читайте також: МЗС Білорусі відреагувало на створення прикордонної зони: Росія не попереджала