Суспільство
4 лютого 2017
У Росії автори платних коментарів на підтримку московської влади випадково опублікували текст завдання
За великі гроші садок перетворюється ... садок перетворюється ... в багатоповерхівку!
news-image

Місцевий депутат від району Північне Ізмайлово в Москві Дмитро Барановський розповів у своєму блозі про користувачів, які випадково потрапили на написанні проплачених коментарів.

За словами депутата, в певний момент до його посту про корупцію в уряді Москви "різко посипалися коментарі" нібито від жителів району.

Все підтримують будівництво житлових будинків (там, до речі, вирубано 504 дерева). Ну ось, думаю, налетіли проплачені мерією блогери ... Я відкриваю пост і читаю коментарі. Так дивіться самі:

У серпні 2016 року Барановський написав в ЖЖ, що московський комітет з архітектури та містобудування дозволив побудувати багатоповерховий будинок замість будівлі колишнього дитячого садка. При цьому двома роками раніше цей же комітет доводив у суді, що на цьому місці можна побудувати тільки дитячий сад. На думку Баранівського, московська влада змінили думку, тому що у будівлі змінився власник - ним став власник "Московського кредитного банку" Роман Авдєєв.

Через півроку, вранці 3 лютого в коментарях до цього посту стали з'являтися однотипні коментарі на підтримку будівництва будівлі.