Події
4 лютого 2017
Перший програш Трампа. Авіакомпанії відновлюють перевезення в США громадян семи мусульманських країн
У прес-службі авіакомпаній підтвердили, що знову прийматимуть всіх пасажирів при наявності дійсних проїзних документів.
news-image

Авіакомпанії відновлюють перевезення в США громадян Іраку, Ірану, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену, після того як Федеральний суд в Сіетлі призупинив дію указу президента США Дональда Трампа щодо заборони в'їзду.

Інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

За інформацією Reuters, в авіакомпаніях "Emirates", "Etihad Airways" та "Qatar Airways" повідомили, що дозволять перевезення до США пасажирів, яким раніше був заборонений в'їзд.

Повідомляється, що у прес-службі авіакомпаній підтвердили, що знову прийматимуть всіх пасажирів при наявності дійсних проїзних документів.

Авіакомпанії "Air France", іспанська "Iberia" та німецька "Lufthansa" також послідували прикладу після рішення Федерального суду в Сіетлі щодо призупинення дії указу Трампа.

Нагадаємо, що Федеральний суд призупинив дію указу президента США Дональда Трампа, в якому той розпорядився припинити прийом біженців та видачу віз громадянам семи держав, населених переважно мусульманами.

Дію указу призупинено по всій країні доти, доки не буде розглянуто позов, поданий в цей суд місцевою прокуратурою. У позовній заяві вимагається визнати основні положення указу неконституційними й скасувати його.

Читайте також: В Криму будуть випускати газету українською мовою: анонсували окупанти