Події
6 лютого 2017
На Хмельниччині банківський працівник вкрав з банкоматів близько півмільйона гривень
Чоловік 20 років працював у цій банківській установі.
news-image

Як повідомили у поліції Хмельницької області, 46-річний головний економіст одного з приватних банківських відділень Старокостянтинова підозрюється у викраденні з банкоматів близько півмільйона гривень, передає «Є!»

Працівники Старокостянтинівського відділу поліції встановили, що підозрюваний скористався своїм службовим становищем та під приводом проведення технічних робіт з банкоматами отримав ключі до їх сейфових частин та заволодів коштами на загальну суму близько півмільйона гривень, - йдеться в повідомленні поліції.

Нечистому на руку службовцю, який, до речі, 20 років працював у цій банківській установі, вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

На період досудового слідства суд обрав чоловікові міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Читайте також: «Ми там довбанули Іл-76, потрібно його здати на металобрухт» - переговори бойовиків про збитий літак ЗСУ(аудіо)
Читайте також: У трьох навчальних закладах Києва масово потруїлись діти
Читайте також: В Україні стартувала реєстрація на ЗНО