Lauffer Group – єдина компанія, яка продовжує постачати в Авдіївку хліб
Зараз, коли ситуація в Авдіївці загострилася, наше завдання – проявити соціальну відповідальність і допомогти людям.
news-image

Незважаючи на бойові дії, Lauffer Group продовжує регулярно постачати хліб в Авдіївку. При цьому мова йде не тільки про продаж роздрібної мережі, але й про благодійну допомогу. Про це днями заявив генеральний директор Lauffer Group Віталій Балихін, передає «Є!».

За його словами, в постраждале від обстрілу терористами місто регулярно направляються хлібобулочні та бакалійні вироби. При цьому вся продукція доставляється для жителів Авдіївки за особистою ініціативою власника Lauffer Group Олександра Лещинського спільно з фондом «Миротворець».

«Щодня в Авдіївці роздають близько 100 буханців безкоштовного хліба Lauffer Group. Крім того, підприємствами Lauffer Group з Одеської та Харківської областей було направлено в якості благодійної допомоги 200 кг борошна, 100 кг цукру, 15 л соняшникової олії, 56 кг сухарів-грінок, 10 мішків ванільного сушіння. Починаючи з 23 січня в роздрібній мережі Авдіївки було реалізовано майже 10 тонн хліба та 4 тонни хлібобулочних виробів», – заявив Віталій Балихін, зазначивши що Lauffer Group на сьогоднішній день залишається єдиним постачальником хлібобулочної продукції в Авдіївку, тому компанія несе особливу відповідальність за поставки в цей період.
«Наша компанія – єдина, хто постачає хліб в Авдіївку. Тому ми розуміємо, що на нас лежить набагато більша відповідальність, ніж зазвичай. Lauffer Group завжди надає благодійну допомогу, коли це необхідно. За останні роки ми віддавали близько 10 тонн продукції в місяць на потреби військових, вимушених переселенців та інших соціально незахищених верств населення. Крім того, Lauffer Group допомагала в організації та забезпеченні продуктами похорону співробітника ДСНС, загиблого при виконанні службових обов'язків в Авдіївці. І зараз, коли ситуація в Авдіївці загострилася, наше завдання – проявити соціальну відповідальність і допомогти людям», – додав Балихін.