Суспільство
7 лютого 2017
Киянин обгорнув сумку спеціальним матеріалом, щоб «сховати» крадене від сигналізації
31-річний чоловік виніс із магазину товару на дві тисячі гривень.
news-image

У столиці затримали чоловіка, який виніс із магазину товару на дві тисячі гривень. Крадій заздалегідь підготувався до злочину: сумка, обгорнута спеціальним матеріалом, «сховала» неоплачений одяг від сигналізації, передає «Є!» із посиланням на Поліцію Києва.

Кримінальне правопорушення у одному із бутиків торговельного центру на площі Спортивній сталося близько 15:30. 31-річний киянин, який приміряв одяг, «забув» повернути дві пари джинсів та светр, а відтак поклав їх у сумку та без перешкод залишив магазин. Співробітники торгового закладу запідозрили неладне і покликали на допомогу правоохоронців, - розповіли у поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного при виході із торгового центру. При поверхневому огляді у киянина вилучили неоплачені речі та портфель. Виявилося, що зловмисник обгорнув його матеріалом, який допоміг «обдурити» сигналізацію.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України, за якою передбачене покарання - до трьох років позбавлення волі.

31-річного раніше судимого за майнові злочини киянина доставили до Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також: На Київщині чоловік вбив дружину та прожив із бездиханним тілом понад тиждень
Читайте також: Нардеп опублікував відео, як на Донеччині чоловіки в формі української поліції кийками побили учасників блокади
Читайте також: Коли є мета. Росіянин пройшов 30 км на лижах, щоб пограбувати магазин