Світ
7 лютого 2017
Китаєць спіймав дружину-самогубцю за волосся і врятував її від падіння з даху (відео)
Жінка під час сварки з чоловіком забралася на дах будівлі та спробувала зістрибнути з висоти близько 20 метрів.
news-image

Житель китайської провінції Шеньсі врятував свою дружину, встигнувши схопити її за волосся, коли вона намагалася зістрибнути з даху, пише газета South China Morning Post з посиланням на місцеві ЗМІ, передає «Є!»

Інцидент стався минулої неділі в повіті Шіцюань. Жінка під час сварки з чоловіком забралася на дах будівлі та спробувала зістрибнути з висоти близько 20 метрів. Однак чоловік спіймав її за волосся й утримував в такому положенні майже три хвилини, поки на дах не залізли поліцейські та не допомогли йому затягнути дружину назад.

Відзначається, що утримати дружину чоловікові допомогло те, що вона зачепилася за трубу, що виступає зі стіни і яка взяла на себе частину ваги жінки.

На відео, яке публікує газета South China Morning Post, видно, як чоловік стоїть на решітці вікна останнього поверху і тримає дружину за волосся, зібране у хвіст. Один із поліцейських переліз через борт даху, вибрався на решітку і схопив жінку за одяг, тим самим допомагаючи чоловікові затягнути її наверх. Колеги поліцейського в цей момент тримали свого товариша по службі та чоловіка жінки, щоб вони не впали разом з нею на землю.

Коли ми прибули на місце події, то побачили, як чоловік тримає свою жінку за волосся, але його рука вже майже зісковзнула. Якби ми запізнилися на кілька секунд, або якщо б чоловік не зміг утримати жінку за волосся ще кілька секунд, то врятувати її, ймовірно, було б уже неможливо, - заявив офіцер поліції Цзо Юй, який переліз через борт даху і допоміг чоловікові затягнути жінку назад.