Політика
8 лютого 2017
Литва підтримає Україну у сфері озброєння: повідомляє Укроборонопром
В ході зустрічей сторони обговорили існуючий промисловий і науково-технічний потенціал України та Литви в оборонній сфері
news-image

Україна і Литва домовилися поглибити військово-технічне співробітництво, а також визначити перспективні напрямки інвестування в нові спільні проекти оборонного сектора двох країн.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомила прес-служба державного концерну "Укроборонпром", відповідна домовленість була досягнута в ході зустрічей делегації держконцерну на чолі з гендиректором Романом Романовим з посадовими особами та представниками ділових і наукових кіл Республіки Литовської.

Зокрема, в ході зустрічей сторони обговорили існуючий промисловий і науково-технічний потенціал України та Литви в оборонній сфері, можливості спільної реалізації окремих проектів і домовилися про подальшу обміні інформацією на дану тему.

«Також обговорювалося питання участі підприємств оборонного комплексу України в міжнародній виставці військової техніки та озброєння, яка відбудеться в жовтні 2017 року Литві», - підкреслили в прес-службі.
Читайте також: Сергій Лавров розповів, що Росія збирається робити із ситуацією на Донбасі