Джек Ніколсон повернеться в кіно після семирічної перерви
Останнім випущеним на екрани фільмом з Ніколсоном є комедія «Як знати...», що вийшла на екрани в грудні 2010 року.
news-image

Актор Джек Ніколсон зіграє в англомовному рімейку номінованого на "Оскар" фільму «Тоні Ердманн». Артист вперше з'явиться в кіно після семирічної перерви, повідомляє Associated Press у середу, 8 лютого, передає «Є!»

У картині також зніметься американська артистка Крістен Уіг, відома за фільмами «Марсіанин», «Вона» та «Неймовірне життя Уолтера Мітті».

У січні оригінальна стрічка «Тоні Ердманн» німкені Марен Аде була номінована на премію «Оскар» в категорії «Кращий фільм іноземною мовою». У комедії розповідається історія відносин батька-пенсіонера з дочкою - топ-менеджером консалтингової компанії. Картина 2016 року також стала номінантом французької кінопремії «Сезар». У новому проекті Аді виступить як виконавчий продюсер.

Останнім випущеним на екрани фільмом з Ніколсоном на сьогодні є комедія «Як знати...» (How Do You Know?), що вийшла на екрани в грудні 2010 року.

79-річний Джек Ніколсон - американський актор і режисер. Він був номінований на «Оскар» 12 разів і отримав цю нагороду тричі. За свою 60-річну кар'єру Ніколсон зіграв в таких стрічках, як «Відступники», «Краще не буває», «Вовк», «Бетмен», «Пролітаючи над гніздом зозулі» тощо.

Читайте також: В Національній опереті відбудеться прем’єра франко-українського балету «Переміщення» (відео)
Читайте також: Мерайя Кері: Я багато років мріяла спалити весільну сукню (відео)
Читайте також: Вперше в Україні судитимуть чиновника за те, що він не подав декларацію