Політика
9 лютого 2017
«Влада не знає, як вийти з економічної безвиході без якихось екстрених заходів», - Вадим Рабінович
Нардеп вважає, що громадську думку почали готувати до введення воєнного стану.
news-image

Влада готує українців до введення воєнного стану, оскільки не можє знайти іншого виходу з ситуації, до якої сама довела країну. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

На мій превеликий жаль, громадську думку почали готувати до введення воєнного стану, навіть не замислюючись про те, до чого воно може призвести. Це готується через те, що влада не знає, як вийти з економічної безвиході без якихось екстрених заходів, - сказав парламентарій.

Він підкреслив, то ця крайня міра тільки погіршить ситуацію в країні.

Воєнний стан - це край спробам або яким-небудь варіантам підйому економіки, це буде означати, що найближчим часом в Україну будуть вкладати гроші тільки ті, хто їх тут крав, докуповуючи на свої крадені гроші те, що вони можуть докупити в зруйнованій країні. Воєнний стан означає, що у вас безперешкодно можуть конфіскувати внесок або автомобіль. І ще воєнний стан - це край політичним свободам, - заявив народний депутат.


За його словами, це призведе до безправ'я українців.

Коли буде введено воєнний стан, нас з вами змусять з ранку до вечора дивитися "Лебедине озеро" і радіти мінімалці 3200. А ось що може спровокувати це, я не знаю. Є маса варіантів і розроблених технологій, - переконаний парламентарій.


У той же час він висловив упевненість, що воєнний стан не допоможе владі добитися поставлених цілей.

Все це дуже тривожно, і ми повинні розуміти це. Єдине, в чому не мають рацію ті, хто хоче воєнного стану, - вони до кінця не розуміють особливостей України. Тут багато хто хотів правити століттями, але якось це у них не вийшло. І, дасть Бог, не вийде і надалі, - резюмував Вадим Рабінович.


Читайте також: Нацрада оштрафувала «Шансон», «Kiss FM» та інших на півмільйона гривень
Читайте також: Віталій Кличко: «Я впевнений, що депутати підтримають рішення про відведення земельної ділянки на Інститутській і Музей Революції Гідності буде побудований на Алеї Героїв Небесної Сотні»
Читайте також: Єфремова відпустили зі скляного боксу у залі суду