Політика
9 лютого 2017
Українці поки не відчувають конкретних змін, - Гройсман
Гройсман анонсував зміни в житті українців.
news-image

Український керівник уряду Володимир Гройсман розповів про очікувані результати численних реформ в 2017 році, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Сьогодні, 9 лютого, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав міжнародну конференцію з питань українського реформування в Брюсселі. Політик в своїй доповіді заявив, що хоча українці поки не відчувають конкретних результатів реформування, але, за словами Гройсмана, в цьому році українська влада працюватиме над закріпленням та пришвидшенням економічного зростання. Це, на думку Гройсмана, надасть можливість кожному українцю побачити реальні зміни в житті. Очільник уряду наголосив, що реформи продовжуються і на 2017 рік пріоритетним завданням Кабміну є подальше зростання української економіки, окрім цього важливими сферами реформування залишається система держуправління, судова система, сектор нацбезпеки та оборони, а також боротьба з корупцією.

Варто відмітити, що позитивні зрушення в сфері українського реформування оцінили і в Європі. Так глава Європейської ради Дональд Туск на сьогоднішній зустрічі з Володимиром Гройсманом в Брюсселі заявив, що реформи в Україні дійсно мають прогресивні результати.