Політика
10 лютого 2017
«Запасаймося попкорном», – Тимошенко розпочинає черговий хрестовий похід за перевибори
Тимошенко розпочала третю провальну війну.
news-image

З усіх усюд я чую слова представників "Батьківщини", що вони зареєстрували постанову про звільнення Гройсмана. Так от, постанова не зареєстрована, а головна провина Гройсмана - збільшення зарплат бюджетникам, передає «Є!», посилаючись на depo.ua.

Хочу всіх проінформувати, що Тимошенко пробувала зареєструвати постанову, яка відміняє постанову про затвердження програми дій уряду (прийняту в квітні минулого року). Не про звільнення Гройсмана, а саме про відміну колишньої постанови. Про те, що це неконституційно, я мовчу. Про те, що це ламає взагалі будь-яку юридичну логіку роботи уряду, можна теж не говорити.

Постанову не зареєстрували. Зараз ми будемо годинами вислуховувати історії про узурпацію влади і знищення економіки.

Чому саме зараз? Відповідь дуже проста - Тимошенко починає свій третій за рік хрестовий похід на перевибори. Спочатку були субсидії. Коли вони спрацювали, почався шатун, на який не змогли зібрати людей. Зараз нова історія - відставка Гройсмана, бо збільшено зарплату до 3200, а це за логікою ЮВТ, вбиває простих людей, які змушені отримувати більше.

Ця спроба, як і всі попередні, закінчиться нічим. Чому? Та тому, що у Тимошенко немає структур, і головне – рейтинг недовіри до неї в три з половиною рази вищий за рейтинг довіри.

Одним словом, запасайтеся попкорном і слухайте одне й те саме наступні тижні.