Події
12 лютого 2017
В Дніпрі жінку вбили на поминках за її чоловіком
Співробітники поліції виїхали на місце події, оглянули місце злочину та встановили, що жінка померла від численних ножових поранень.
news-image

Поминки по померлому чоловікові звернулися кривавою трагедією для його дружини. Сусідка потерпілої, випивши чимало горілки, завдала господині 17 ножових поранень.

Інформує «Є!», з посиланням на crime-ua.com.

При проведенні оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити підозрювану в жорстокому вбивстві. Оперативники Новокодацкого відділення поліції міста Дніпра розповіли, що повідомлення про насильницьку смерть жінки надійшло 8 лютого від сусідів. Саме вони виявили у дворі приватного будинку закривавлене тіло, повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Співробітники поліції виїхали на місце події, оглянули місце злочину та встановили, що жінка померла від численних ножових поранень. Особа, шия, руки жінки були всі порізані. Всього по тілу жінки було нанесено 17 ножових поранень.

Завдяки проведеним оперативним заходам було встановлено, що до смерті потерпілої причетна її сусідка. Підозрювана була затримана оперативними працівниками Новокодацкого відділення поліції. Нею виявилася раніше судима місцева жителька 45 років.

Зловмисниця пояснила, що вона прийшла до своєї сусідки для того, щоб пом'янути її чоловіка. Після того, як жінки випили чимало горілки, вони почали сваритися. Господиня вирішила вигнати сусідку, однак та дуже розсердилася і схопила зі столу кухонний ніж. Жінки вийшли з будинку, продовжуючи лаятися, як раптом п'яна гостя, погано контролюючи свої дії, почала різати сусідку ножем. Порізана і закривавлена ​​жінка впала на землю, а нападаюча пішла з двору, залишивши жертву помирати на вулиці.

Через деякий час сусіди побачили у дворі тіло жінки і викликали швидку допомогу і поліцію. Однак, коли приїхали лікарі, потерпіла вже була мертва.

За даним фактом слідчими Новокодацького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисниця затримана в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В даний час їй обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років

Читайте також: Генпрокуратура приховує результати розслідування подій у Княжичах