Війна
13 лютого 2017
До Авдіївки почали повертатись евакуйовані жителі (відео)
Жителі, які повернулися висловили подяку керівникам санаторіїв і пансіонатів, в яких знаходилися весь цей час, українським військовим, які захищали Авдіївку.
news-image

Евакуйовані з обстрілюваної російсько-окупаційними військами Авдіївки Донецької області жителі почали повертатися назад,
Як передає «Є!» з посиланням на Цензор.Нет, про це повідомив співробітник Центру військово-цивільного співробітництва, полковник В'ячеслав Раєвський.

"З початком активної фази бойових дій з Авдіївки було вивезено близько 300 чоловік, як дорослих, так і дітей", - зазначив полковник Раєвський.

За його словами, в неділю, 12 лютого, в Авдіївку повернулося 22 людини. Співробітники центру вивезли їх двома автобусами і супроводжували в дорозі. Біженців прийняли інші міста Донеччини, зокрема, Святогірськ.

Жителі, які повернулися висловили подяку керівникам санаторіїв і пансіонатів, в яких знаходилися весь цей час, українським військовим, які захищали Авдіївку, а також всім громадянам України, які з початку ескалації збройного конфлікту надсилали гуманітарну допомогу жителям обстрілюваного міста.

Читайте також: В Авдіївці жителі викликали поліцію, бо ледь не помирали із голоду (фото)