Політика
13 лютого 2017
Вадим Рабінович: «Кожен, хто проголосує за вивезення лісу зі своєї країни - злочинець»
Нардеп вважає, що погоджуючись на масову вирубку лісу в своїй країні, українська влада показує Європі свою неблагонадійність.
news-image

Українська влада не має права вирубувати ліс на догоду Євросоюзу. Про це в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» в програмі «Хто кому Рабінович» заявив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

Як тільки народні депутати проголосують за вирубку лісів в Україні в обмін на гроші з Європи, які вони тут же і розкрадуть, - вони покажуть тим самим, хто є найголовніший ворог України. Кожен, хто проголосує за вивезення лісу зі своєї країни - це злочинець проти України, проти всіх нас, проти наших дітей, - заявив Вадим Рабінович, додавши, що погоджуючись на масову вирубку лісу в своїй країні, українська влада лише показує Європі свою неблагонадійність.
Повірте мені: в Європі ніхто не буде будувати систему, при якій губиться природа, вони будуть це нав'язувати нам: вивезти сировину, а у себе створити робочі місця. І це не просто питання охорони природи - це питання майбутнього, це питання розвитку, це питання любові чи ненависті до своєї країни. В Європі вирубати хоч одне дерево, яке має свій паспорт, - штраф до 10 тис. євро, а у нас - рубай скільки хочеш, - зауважив нардеп.


За словами Вадима Рабіновича, на сьогодні законодавчого захисту потребують не тільки українські ліси. Через дії чиновників безліч інших природних місць нашої країни також опинилися під загрозою знищення.

Під покровом темряви та тиші відбуваються й інші жахливі речі. Мої виборці повідомили мені, що в Миколаївській області хочуть затопити унікальний абсолютно природний національний парк "Бузький Гард": "Енергоатом" збирається підняти в Олександрівському водосховищі рівень з 16 до 20 метрів, знищивши повністю перлину природи України. І тиша, всі мовчать, - повідомив лідер партії« За життя ».
Читайте також: Чубаров: Інцидент на Чонгарі вичерпаний (відео)
Читайте також: Джемілєв розкрив деталі розмови з Путіним перед анексією
Читайте також: «Ви не хочете поділитися грошима?» - поліція затримала бандитів, які пограбували 10 жінок (відео)