Події
13 лютого 2017
Голову Одеського суду напідпитку за кермом спіймали поліцейські (відео)
Поліція склала адміністративний протокол на Глуханчука за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.
news-image

У суботу в Одесі поліція зупинила голову Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, який керував автом у стані алкогольного сп'яніння, складено протокол.

Про це повідомили джерела, крім того, УП має у розпорядженні відео запис, що підтверджує цю інформацію, передає «Є!», посилаючись на "Українську правду".

За словами співрозмовника, ввечері 11 лютого працівники поліції зупинили автомобіль TOYOTA Tundra, яким керував суддя Олег Глуханчук. 

Поліцейські помітили ознаки алкогольного сп'яніння, однак Глуханчук відмовився пройти тест на місці, зазначив співрозмовник. 

Крім того, відомо, що автомобіль, яким керував голова Одеського окружного адмінсуду, належить члену виконкому Одеської міськради нинішнього скликання, комерційному директору ТОВ "ПОРТІНВЕСТ Лоджистік" Миколі Шурді. 

За інформацією співрозмовника, Шурда сидів на пасажирському сидінні, в нього також були помічені ознаки алкогольного сп'яніння.

Глуханчук погодився пройти тест на вміст алкоголю лише у медзакладі, результати підтвердили, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Згідно з інформацією УП, поліція склала адміністративний протокол на Глуханчука за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

На Шурду, якому належало авто і який сидів на пасажирському сидінні, було також складено протокол за передачу технічного засобу особі в стані алкогольного сп'яніння.

На відеозаписі спілкування Шурди і Глуханчука із поліцейськими та медичними співробітниками, Шурда поводиться агресивно, використовує ненормативну лексику.