Події
13 лютого 2017
В Кремлі пропонують армії Путіна об’єднатися із силами АТО
Кремлі вже перестали розуміти, що потрібно робити з цим Донецьком, і ніхто цього не намагається приховати.
news-image

Для російської влади найпростішим способом, який допоможе вийти із глухого кута у зв’язку з військовими діями на Донбасі, може стати об’єднання із військовими АТО, аби разом з ними очистити регіон від представників кримінальних груп. 

З відповідною точкою зору під час ефіру радіо «Ехо Москви» виступив відомий в РФ публіцист Олександр Невзоров. Він переконаний, що після цього російська влада повинна буде на відповідному рівні передати раніше захоплені території Києву та з почестями та квітами від вдячного місцевого населення залишити Донбас, передає «Є!», посилаючись на politic.kiev


Публіцист зазначив, що у Кремлі вже перестали розуміти, що потрібно робити з цим Донецьком, і ніхто цього не намагається приховати.

«Цілком очевидно, що, виконуючи забаганки однієї особи, вся Росія опинилася в такій ситуації, вибратися з якої без суттєвих втрат є нереальним завданням», - сказав Невзоров.

 Він висловив переконання, що ватажка «Сомалі» Гіві російська влада вирішила знищити саме тому, що не розуміє, як надалі чинити з Донбасом. 

«Важко сказати, хто саме причетний до вбивства і хто встиг це зробити. Можна сміливо стверджувати, що ми стали свідками певного соціалістичного змагання, найголовніше в якому – хто першим встигне. Терористи сьогодні вже не потрібні ані Москві, ані Києву. Вони не потрібні і самим собі», - вважає Невзоров.