Події
14 лютого 2017
СБУ показала, як затримували бойовика, що катував українських заручників (відео)
Бойовик приїхав на територію, контрольовану українською владою, для оформлення пенсії.
news-image

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою України затримали у Слов’янську діючого бойовика т.зв. «ДНР», який обґрунтовано підозрюється у катуванні українських заручників, передає «Є!» із посиланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці встановили, що терорист навесні 2014 року добровільно вступив до незаконного збройного формування бойовиків, що діяли в окупованому на той час Слов’янську.

У липні зловмисник на прізвисько «Крутий» перейшов до конвойної групи, що здійснює охорону українських військовослужбовців у приміщенні колишнього Управління СБ України в Донецькій області. За свідченням звільнених військових, він регулярно катував та знущався із заручників, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Оперативники спецслужби затримали бойовика, який приїхав на територію контрольовану українською владою для оформлення пенсії.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 258, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Читайте також: Тимчук повідомив про чисельність бойовиків та російських військ на Донбасі (інфографіка)
Читайте також: Вранці в Донецьку стався сильний вибух
Читайте також: Бойовики здійснили попереджувальні постріли, коли ОБСЄ знайшла їхній танк