Суспільство
14 лютого 2017
Генеральний директор Lauffer Group про чемпіонат світу з хокею: «Бажаємо нашим хлопцям потрапити до еліти світового хокею»
Lauffer Group стала офіційним партнером збірної України з хокею.
news-image

Група компаній Lauffer Group стала офіційним партнером збірної України з хокею на турнірі, який пройде з 22 по 28 квітня в київському Палаці спорту. Про це стало відомо із заяви Віталія Балихіна, директора Lauffer Group, передає «Є!»

У хокей грають справжні чоловіки. Саме тому для Lauffer Group пропозиція стати офіційним партнером чемпіонату світу з хокею була знаковою. Адже це не просто спортивні змагання. Це - символ сили, цілеспрямованості та відваги українців, які сьогодні стають єдиним патріотичним народом у всіх сферах, у всіх куточках нашої країни, - розповів генеральний директор компанії Віталій Балихін.


Рішення підтримати українських спортсменів в їх прагненні повернутися до еліти світового хокею було прийнято мажоритарієм Lauffer Group Олександром Лещинським. Олександр Олегович переконаний, що «перемоги наших спортсменів вселяють віру у всіх нас. А віра - безцінна». Тому Lauffer Group прийняла рішення підтримати проведення чемпіонату світу з хокею в ювілейний 2017 рік, коли Національній хокейній лізі, в якій грало багато легендарних українців, виповнюється 100 років.

Очікуємо аншлаги на всіх п'ятнадцяти матчах і бажаємо нашим хлопцям потрапити до еліти світового хокею, - заявив Віталій Балихін.


Керівник Lauffer Group від імені групи компаній побажав нашій збірній в київському Палаці спорту оформити путівку до вищого дивізіону, щоб там зійтися в турнірі з найбільш сильними командами світу.
Нагадаємо, що Lauffer Group - соціально орієнтована група компаній, яка спеціалізується на виготовленні борошна та хлібобулочних виробів. Її принципова позиція - не підвищувати ціни на продукцію без економічного обґрунтування. Підприємства Lauffer Group виділяють 10 тонн готової продукції на місяць на потреби вимушених переселенців, дитячих будинків та інших незахищених верств населення.

Читайте також: Кличко передав столичним медзакладам 15 нових сучасних швидких
Читайте також: Для всіх закоханих у парку ім. Т. Шевченка облаштують планетарій під відкритим небом
Читайте також: Сьогодні почнуть продавати квитки на Євробачення-2017