Суспільство
15 лютого 2017
«Людям працювати не даєте, і ... гроші заробляти», - реакція водія на пільгове місце для матері загиблого бійця АТО
На прохання чоловіка до водія сказати своє прізвище, щоб мати в подальшому можливість поскаржитися на нього, той відмовився.
news-image

У Києві водій відмовився надати місце в маршрутці для матері загиблого бійця АТО, аргументуючи це тим, що у нього обмежена кількість пільгових місць. Про інцидент зі своєю дружиною розповів лікар Сергій Горбенко на своїй сторінці в Facebook, інформує «Є!», з посиланням на news-for.me.

«Я виймаю гроші платити за себе, дружина показує посвідчення і йде. Коли в цей раз чоловічок буквально кричить наступне: «У мене вже є пільговики. Цілих три, тому платите ». Я його спочатку не впізнав і думаю: «Ну, може, новенький, не знає, з кого гроші вимагає». Кажу: «У неї посвідчення, довічне ...» Думаю - дійде. Де там. «Хай платить, або я нікуди не поїду». Не хотів я про це говорити, але вже вирвалося. »У неї сина вбили в АТО. Невже не зрозуміло. І це право їй надано законом України по всій території », - написав Горбенко. Водій на це відповів, що у нього діють свої закони. «Я не знаю, що там ваш Гройсман написав, у нас одне пільгове місце і все», - заявивши він.

Жінка запитала у людей, хто ще має посвідчення пільговиків, щоб переконається в правдивості слів водія. «Тільки одна людина на задньому місці показує синю корочку УБС.

Жінка на другому сидінні каже: «У мене», але не показує, що у неї за посвідчення. Запитань немає. Якщо солдат їде. Я заплачу », - написав Горбенко.

На прохання чоловіка до водія сказати своє прізвище, щоб мати в подальшому можливість поскаржитися на нього, той відмовився.

«Задовбали ви з цим АТО! Вас туди ніхто не кликав. І чого ви досягли? Людям працювати не даєте, і ... гроші заробляти », - процитував водія Горбенко.

Раніше водій відмовився везти бійця АТО, аргументуючи це тим, що в салоні немає вільних місць.

Читайте також: На Вінничині «кіборга» засудили на три роки за крадіжку прапора