Суспільство
16 лютого 2017
На Вінничині двоє собак на смерть загризли жінку
15 лютого близько 16.20 години до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про смерть літньої жінки від укусів двох собак.
news-image

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі 72-річної жительки с. Вовчинець Козятинського району, яка загинула від укусів собак. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. З’ясовуються усі обставини трагедії.

Інформує «Є!», з посиланням на glavcom.ua.

За словами начальника Козятинського відділу поліції Олега Швеця, звернення надійшло до поліції 15 лютого близько 16.20 години  від медиків швидкої допомоги про загибель літньої жінки від укусів двох собак.

Виїхавши, слідчо-оперативна група поліції попередньо визначила, що коли пенсіонерка перебувала на подвір’ї біля свого будинку, на неї напали два сусідських собаки породи стаффордширський тер’єр, які зірвалися із ланцюга. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка загинула на місці події.

Господарів тварин в той момент не було вдома.

За даним фактом поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 КК України. В ході слідства будуть з’ясовані усі обставини смерті жінки.

Читайте також: «Жорстокий наїзд», жителька Самари спеціально розчавила собаку, що стояла перед її автомобілем (відео)
Читайте також: На Вінничині «кіборга» засудили на три роки за крадіжку прапора