Події
16 лютого 2017
Поліцейські зупинили автівку за порушення ПДР, але побачили там викрадачів людини разом із жертвою
Четверо молодиків нанесли тілесні ушкодження 24-річному чоловікові та силоміць заштовхали до автомобіля, погрожуючи розправою.
news-image

Вчора,15 лютого під час профілактичного відпрацювання поліцейські  зупинили за порушення ПДР автомобіль «MersedesBenz». У салоні знаходились п’ятеро чоловіків, один з яких був з видимими слідами побиття та порізами. У ході першочергового з’ясування обставин встановлено, що чоловіка щойно було викрадено в одному з сіл району, передає «Є!» із посиланням на поліцію Житомирської області.

Попередньо встановлено, що четверо молодиків, близько 13.00, у с. Глибочиці нанесли тілесні ушкодження 24-річному чоловікові та силоміць заштовхали до автомобіля «MersedesBenz Е 220», погрожуючи розправою, - повідомили у поліції.

Згодом медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, забійні рани голови та різані рани живота.

Автомобіль із потерпілим поліцейські зупинили на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський приблизно за півгодини у районі с. Зарічан, проводячи заходи із відпрацювання території області. У салоні знаходились, крім потерпілого, ще четверо чоловіків. Як ми встановили, вони жителі смт. Новогуйвинська, віком від 28 до 33 років. Нині перевіряємо, куди і з якою метою вони прямували, - розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Підозрювані затримані. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Відповідно до законодавства такі дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк до 5 років.

У поліцейських є підстави вважати, що затримана група причетна ще до низки кримінальних діянь, учинених на території області. Нині ця інформація перевіряється.

Читайте також: Вранці у львівській багатоповерхівці виявлено коробку з тілом новонародженої дитини
Читайте також: У Києві пограбували автомобіль нардепа
Читайте також: У Краматорську чоловік стрибнув під потяг