Суспільство
16 лютого 2017
«Та ви шо? Невиразна мова? Ви логопед?»: ексклюзивне відео з п'яним заступником глави НАПКа
Руслан Радецький був затриманий у столиці патрульною поліцією за водіння у нетверезому стані. У присутності свідків він тягнув час і всіляко відмовлявся пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння.
news-image

Як стало відомо, ввечері 7 лютого патрульні поліцейські у Києві затримали заступника голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Руслана Радецького за водіння автомобіля в нетверезому вигляді, передає «Є!», посилаючись на Патріоти України.

На шестихвилинному відео видно, що Радецький в присутності свідків тягне час і всіляко відмовляється пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння. Коли ж патрульні повідомляють йому про складання відповідного протоколу, обурюється, що "відмови не було", і він просто "говорив з дружиною".

У відповідь на зауваження патрульного, що у нього є всі симптоми алкогольного сп'яніння (сильний запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння очей і невиразна мова. - Ред.), Радецький обурюється, повторюючи фразу: "Та ти шо ?! Ви лікар?"

На записі заступник голови НАПКА виглядає трохи схвильованим, перебиває співробітників правоохоронних органів, запинаючись в розмові. Крім того, весь час стверджує, що їхав з роботи тверезим.

Слід зазначити, що розгляд справи Радецького відбудеться в Печерському районному суді столиці. За інформацією джерел видання, на судовому засіданні член НАПКА надасть довідку з наркологічного диспансеру, яка нібито підтвердить його тверезість.